گرانولا، یک میان وعده محبوب در میان همه است، چه آن هایی که سبک زندگی سالمی دارند و چه افرادی که عاشق غذا خوردن هستند. گرانولا، ترکیبی است از میوه های خشک شیرین و گاهی شکلات، آجیل های نمکی و جو دو سر می باشد. همه این ها، گرانولا را به یک میان وعده رضایت بخش در هر زمانی از روز تبدیل کرده است. ترکیب های زیادی برای تهیه غذاها، دسرها و میان وعده های مختلف با استفاده از گرانولا وجود دارد. که ما سعی کرده ایم برخی از این ترکیب هارا برای شما شرح دهیم.
۱۰ ترکیب خوشمزه با گرانولا
- با شیر
- با ماست
- با یک قاشق کره بادام زمینی
- بدون هیچ افزودنی
- در یک ساندویچ کره بادام زمینی با تکه های سیب
- گرانولا بارهای خانگی
- در ترکیب با موز و عسل
- ترکیب با کره بادام زمینی شکلاتی
- برای ترکیب روی یک دسر پارافه مانند
- به عنوان تزییبن روی دسرها، بستنی و...
ایده صبحانه با گرانولا
گرانولا، به طور کلی یک وعده غذایی برای صبحانه و شروع یک روز پر انرژی است.
شیر:
می توانید، آن را با شیر ترکیب کرده تا یک ظرف غلات صبحانه سالم و سیرکننده داشته باشید.
ماست و میوه:
می توانید آن را با ماست و میوه های تازه مخلوط کنید و یک خوراکی شیرین تابستانی تهیه کنید.
کره بادام زمینی (جایگزین لبنیات):
در صورتی که لبنیات نمی خورید یا معده شما نمی تواند لاکتوز را تحمل کند، کره بادام زمینی را جایگزین شیر یا ماست کنید.
ایده میان وعده با گرانولا
اسم میان وعده، همیشه با چیپس های چرب یا خوراکی های شیرین همراه است، اما از این به بعد این روند تغییر می کند. می توانید از گرانولا به عنوان یک میان وعده خوشمزه و کم کالری استفاده کنید.
می توانید در زمان سفر، برای داشتن یک میان وعده در دسترس، گرانولا را به بخش های کوچک تقسیم کرده و در کیسه های زیپلاک، قرار دهید.
ساندویچ سیب:
روی یک تکه سیب، کره بادام زمینی بمالید و روی آن گرانولا بریزید؛ در نهایت یک تکه سیب دیگر روی آن ها قرار داده تا شبیه یک ساندویچ خوشمزه شود.
گرانولا بار خانگی:
عسل، شکر و کره را روی حرارت اجاق گاز گرم کرده و آن را روی گرانولا ریخته و حدود ۳۰ دقیقه بپزید. در نهایت، به صورت مربع های کوچک برش دهید.
تکه های موز:
برای درست کردن بستنی موزی با گرانولا، ابتدا یک موز را پوست کنده و روی چوب بستنی قرار دهید، سپس روی آن عسل و گرانولا بریزید.
ایده دسر با گرانولا
همچنین می توانید، یک دسر خوشمزه بعد از شام تهیه کنید.
بارهای کره بادام زمینی شکلاتی:
از ترکیب گرانولا و کره بادام زمینی، توپ های کوچک تهیه کنید و این توپ ها روی یک چوب بستنی قرار داده و در شکلات ذوب شده، فرو ببرید. بارهای درست شده را در یخچال قرار دهید.
یک دسر پارافه مانند و یخ زده:
آن را با ماست یخ زده و میوه مخلوط کنید. این یک ترکیب سالم برای تاپینگ ها است.
شیرینی فاج ترد:
برای داشتن یک دسر مقوی و ترد، گرانولا را به جای آجیل به دستور تهیه فاج مورد علاقه خود اضافه کنید.
طرز تهیه گرانولای خانگی
امروزه، صدها نوع گرانولا وجود دارند که هر کدام ترکیبی از انواع آجیل، میوه های خشک، دانه ها و … است. بسیاری از آن ها به صورت بسته بندی شرکتی هستند در حالیکه بسیاری دیگر را می توان به صورت فله از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کرد. بهتر است خودتان آن را درست کنید. این کار نه تنها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است، بلکه سالم تر و خوشمزه تر نیز هست. تهیه گرانولای خانگی، بسیار ساده است و به شما می توانید فقط از مواد مورد علاقه خود در آن استفاده کنید. در اینجا یک دستورالعمل ساده برای اینکار، آورده ایم:
مواد لازم برای تهیه گرانولا
(مناسب برای ۶ نفر)
۴ فنجان جو دوسر پرک
۱ فنجان جوانه گندم یا سبوس جو دو سر
۴/۱ فنجان کنجد یا تخمه آفتابگردان
۲/۱ فنجان بادام (یا هر مغز دیگر) خلال شده
۳/۱ فنجان شربت افرا یا شربت آگاو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲/۱ قاشق چایخوری دارچین
۱ فنجان میوه خشک
طرز تهیه گرانولا در خانه
قبل از شروع کار، فر را با دمای ۱۳۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۴ ماده اول را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف، روغن، شربت و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی مواد بریزید.
سینی فر را چرب کنید و مواد را روی آن ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید.
در حین پخت هر ۱۰ دقیقه یکبار مخلوط را بهم بزنید.
وقتی مخلوط خنک شد میوه خشک را به آن اضافه کنید.